Belfort otpao, Wanderlei zamjena u meču protiv Cung Leja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2011 07:29h Autor:

Wandereli Silva

Vitor Belfort neće nastupiti u dvoboju protiv bivšeg Strikeforceovog prvaka Cung Leja, a zamijenit će ga legendarni Wanderlei Silva.

Ovu zanimljivu vijest jučer je objavio sam predsjednik UFC-a, Dana White, preko svog Twittera. Kasnije je i Belfort istim putem izvijestio javnost o tome kako treba zaliječiti jednu manju ozljedu i da će mu za to trebati nekoliko tjedana mirovanja.

“Vitor je ozlijeđen i neće nastupiti u San Joseu. Sada će se Chung Le boriti protiv Wandyja”, napisao je White i tako potvrdio da je ipak dogovorio nastavak suradnje s Wanderleijem unatoč tome što se ozbiljno govorilo o njegovom mirovini nakon poraza od Chrisa Lebena.

Može li se “Ubojica sa sjekirom” vratiti i poboljšati očajan score od kada se vratio u UFC (2-4) saznat ćemo kada uđe u kavez s vrlo nezgodnim protivnikom.

Podsjećamo, Le je bivši Strikeforceov prvak u srednjoj kategoriji koji je jedini poraz u karijeri pretrpio od Scott Smitha u prosincu 2010. No, i taj je meč osvetio u svom posljednjem nastupu koji se dogodio prije više od godinu dana. U kick boks karijeri je neporažen i ima 17-0.

Zanimljivo, kada se zbroje godine Silve i Leja, dobije se brojka 74 što je gotovo najviši zbroj u povijesti UFC-a kada je u pitanju zbrojena dob dva protivnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI