Belfort: Nemam plan A i plan B, moj je plan pobjeda!

UFC 17.04.2015 11:08h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort će na UFC-u 187 pokušati doći do naslova prvaka u srednjoj kategoriji koji u ovom trenutku drži Chris Weidman. Aktualnog prvaka još nitko nije uspio svladati i u 12 mečeva ostvario je isto toliko pobjeda, a posljednju protiv Lyota Machide.

Iza Belforta je iskustvo od 34 meča i tri pobjede u nizu. Prvu MMA borbu imao je još 1996. i svjestan je da mu je ovo možda i posljednja prilika.

"Osjećam se sve mlađe. Kako vrijeme prolazi imam sve više iskustva. Kad stanem na strunjače i samo pogledam sve te mladiće… Vidim da sam ispred njih. Ne zagriju se kako treba jer kad si mlad onda ne razmišljaš.", izjavio je Belfort za MMAJunkie.com.

Naravno da u ovom trenutku razmišlja što treba raditi protiv Weidmana da bi došao do naslova najboljeg UFC borca u srednjoj kategoriji.

"Pokušat ću nametnuti svoj stil. Stalno svi govore o planu A i planu B, ali ja imam samo jedan plan. To je pobjeda. Borac sam i idem po pobjedu. Imamo head i front kickove, imamo desne krošee i kombinacije. Imamo sve i kad razmišljam  o tome uvijek sam u dobitnoj poziciji."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI