Belfort ne želi odgovoriti je li ikad uzimao steroide!

UFC 10.01.2013 09:29h Autor:

Vitor Belfort

Posljednji izazivač za titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji, Vitor Belfort, uskoro će se naći u novom izazovu. Čega ga pred domaćom publikom u Brazilu meč protiv Michaela Bispinga, kojem bi ta pobjeda donijela priliku da uskoro uđe u oktogon s Andersonom Silvom.

Inače vrlo susretljiv Belfort ipak je ovog puta bio prilično neodređen i šutljiv kad je u pitanu jedna tema – terapijska zamjena testosterona. Jedan novinar direktno ga je upitao je li ikad podnio zahtjev za TRT, ali odgovor ipak nije dobio.

"Ako je pitanje privatno ja imam mogućnost odgovoriti na njega ili ne. Ukoliko tu temu učinim javnom, više nije privatna stvar, a ako ću tako htjeti napraviti, onda ću to i učiniti. Radi se o vrlo kontroverznoj temi i svojim odgovorim ne bih učinio ništa. Ja poštujem sva pravila sporta", rekao je Vitor te takvim odgovorom započeo nagađanja da on također spada među borce koji imaju TRT dozvolu.

"Teško je reći jesu li fanovi u pravi kad osuđuju ljute koji imaju TRT dozvolu. Istina je negdje u sredini. U svemu je potrebno naći neki balans, ali problem je što su ljudi prilično radikalni. Ja ne volim osuđivati druge, jer ispada da se igram Boga onda. Živimo u slobodnoj državi", dodao je Belfort.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI