Belfort: Mousasi ne zaslužuje meč protiv mene

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2013 14:41h Autor:

Vitor Belfort

Gegard Mousasi najavio je mogućnost spuštanja kilaže nakon svoje posljednje pobjede koju je ostvario na UFC-ovom eventu u Švedskoj protiv Ilira Latifija.

Razlog takve najave prvenstveno se može potražiti u Mousasijevoj želji da iduću borbu u oktogonu odradi protiv iskusnog Brazilca Vitora Belforta koji za tu borbu očito ipak nije previše zainteresiran.

"Treba zaslužiti priliku boriti se protiv mene. To je kao da netko želi sudjelovati u polufinalu natjecanja, a da prije toga nije prošao četvrtfinale. To nije moguće bez obzira koliko to netko želio. Jednostavno treba zaslužiti sve u životu", smatra Vitor.

"Ne sviđa mi se to što neki borci koriste Twitter kako bi namamili neke kolege da se bore protiv njih. Moj cilj je boriti se za pojas. To je ono na što ja ciljam i čemu se nadam. Zbog toga želim borbu koja će me približiti tom cilju.

"Srednja kategorija je puna odličnih boraca, ako Mousasi traži protivnika do 84 kilograma neka odradi meč protiv Lukea Rockholda ili Michaela Bispinga. Neka se dokaže protiv njih i onda možemo pričati o borbi protiv mene", rekao je Belfort.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI