Belfort možda neće tražiti TRT dozvolu za Las Vegas

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2014 16:13h Autor:

Vitor Belfort

Jedna od najspominjanijih tema u svijetu slobodno borbe je ono hoće li Vitor Belfort dobiti dozvolu za korištenje TRT testosteronske terapije za borbu za naslov prvaka protiv Chrisa Weidmana u Las Vegasu. Sada se javio Vitorov manager i izrekao zanimljivu izjavu da Belfort možda neće niti zatražiti dozvolu za TRT.

"Nisam siguran, to nije nešto o ćemo smo do sada razgovarali. On trenira s nama, no većinom po svom vlastitom programu jer je dovoljno dugo u sportu da sam zna odrediti svoj plan. Također, njegova supruga obavlja većinu dnevnih rutina i obaveza i o tome mi ne govore. Nisam siguran da će zatražiti dozvolu, no još nismo razgovarali o tome, pa vam ne mogu reći ništa više", rekao je Vitorov manager Glenn Robinson.

Vjerujemo da bi većina fanova htjela vidjeti Vitora bez TRT-a. Njegovi navijači u nadi da će dokazati da TRT nije razlog njegove posljednje tri uvjerljive pobjede, a ostali jer žele vidjeti može li Belfort biti pravi bez terapije. U svakom slučaju, ova priča je daleko od završetka, zapravo se može reći da je tek započela.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI