Belfort je zbog Reeboka izgubio milijune

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2015 09:44h Autor:

Joana Prado i Vitor Belfort

Joana Prado, Belfortova žena i menadžerica, u nedavno objavljenom intervjuu za ESPN Brazil je izjavila da je "The Phenom" izgubio milijune zbog novog ugovora s Reebokom.

Intervju s Belfortovom ženom došao je kao nastavak priče u kojoj je Ronaldova 9ine Sports & Entertainment kompanija prekinula suradnju s UFC-om zbog novih pravila financiranja boraca koja su nastala nakon sklapanja ugovora s Reebokom.

> Ronaldo prekinuo suradnju s UFC-om

"Kao poslovna žena, razumijem zašto je 9ine prekinuo suradnju s UFC-om. Vitor je izgubio milijune zbog novih pravila sponzoriranja. Hvala Bogu što njegov doseg ide i izvan kaveza te on ima i drugih poslova. Borba mu je postala hobi, ali on je, poput mnogih boraca, oštećen ovim poslovnim modelom. Mi smo u sjajnom odnosu s Ronaldom i cijelim njegovim 9ine timom. Želimo im puno uspjeha", izjavila je Prado.

Iz ovih je izjava nejasno je li se Prado odnosila na milijune američkih dolara ili brazilskih reala. Četiri reala iznose otprilike jedan dolar, tako da se, u svakom slučaju, radi o značajnom iznosu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI