Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Belfort: Ja sam poput američkih specijalaca! | Fight Site

Belfort: Ja sam poput američkih specijalaca!

UFC 11.01.2013 12:23h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort trenutno nije najpopularniji lik među MMA fanovima zahvaljujući svom izbjegavanju direktnog odgovora na vrlo jasno pitanje koje je glasilo je li ikad tijekom karijere zatražio dozvolu za terapijsku zamjenu testosterona, ali on se već okrenuo potpuno novim temama.

Razumljivo je da se ne namjerava time zamarati previše pogotovo kad se uzme u obzir da ga ovog mjeseca u Brazilu pred domaćom publikom čeka meč protiv vrlo opasnog Michaela Bispinga, koji bi pobjedom  tom meču osigurao borbu za titulu prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji protiv Andersona Silve.

No, nema sumnje da će Vitor biti potpuno spreman pokvariti Bispingove planove. "Potpuno sam fokusiran na taj meč, ja sam sada poput američkog vojnog specijalca koji ide u rat. Ne zanimaju me nikakve priče, ja imam svoju misiju koju moram ostvariti. Kada američki specijalci dobiju zadatak, njih treba pustiti na miru i oni će odraditi svoj posao, a slično je i sa mnom", rekao je Vitor.

"Ja sam spreman, mislim da nikad nisam bi u ovakvom stanju. Potpuno sam svjež, sretan kao nikad i to je nešto što će mi donijeti prednost. Mnogo ljudi ne može vidjeti te moje prednosti, ali svojom velikom žrtvom u dvorani vjerujem da ću uspjeti doći do pobjede", izjavio je Belfort.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI