Belfort izbjegava pitanja o dopingu, otkazao gostovanje Helwaniju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2015 11:17h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort otkazao je svoje gostovanje u zadnjem izdanju poznate emisije MMA Hour, Ariela Helwanija. Brazilac je već godinama poznat po korištenju sada zabranjene nadomjesne terapije testosteronom i njegov menađer ga je maknuo s emisije kako bi izbjegao neka neugodna pitanja vezana uz nedavno objavljeni tekst koji otkriva istinu o jednom sumnjivom doping testu.

Ariel Helwani je putem Twitera obavijestio javnost da Belfort neće odraditi predviđeno gostovanje u emisiji:

"Gospodin Belfort ipak neće sudjelovati u današnjoj emisiji. Njegov predstavnik me prije sat vremena zamolio da ne postavljam određena pitanja. Rekao sam mu da ne mogu to učiniti…"

Zatim je još dodao:

"Dakle povukli su ga s emisije. To je razočaravajuće s obzirom da je gostovanje dogovoreno u srijedu, a oni daju ovaj ultimatum tek sad. No dobro…"

Helwani je kasnije razotkrio razloge zbog kojih je Belfort otkazao gostovanje u razgovoru s njegovom ženom. Radi se tekstu koji je za Deadspin nedavno objavio Josh Gross, a tekst otkriva sumnjivi Belfortov nalaz iz laboratorija uoči borbe s Jonesom na UFC 152 priredbi 2012. Nalaz je također slučajno bio poslan mailom nekim borcima i menađerima, a UFC ga je pokušao i zataškati govoreći da je to pogreška i da se mail izbriše. 

Helwani:

"Dajem vam svoju riječ da ću biti korektan i nadam se da vam to puno znači…Neću vam uzrokovati nikakvo zlo."

Belfortova žena:

"U redu, ali molim vas bez pitanja o Deadspinu, nadomjesnoj terapiji testosteronom i rezultatima vezanih uz njega. Vitor vam poklanja svoje dragocjeno vrijeme. Vjerujem da možemo računati na vas.

Helwani:

"Ovo je prvi intervju otkako je izašla Grossova priča i ako se bar malo ne osvrnemo na to, onda ćemo obojica izgledati loše. Ne želim gnjaviti s tim ali mislim da se treba to spomenuti."

Belfortova žena:

"Da Vitor ima što za reći on bi to već i napravio. Već ste me pitali o tome kad su informacije izašle i nismo vam rekli ni riječ. Žao mi je Ariele, ali ako ćeš ispitivati o toj temi onda Vitor ne može razgovarti s tobom." 

Budući da Belfort nema što skrivati jer svi znaju njegovu povijest vezanu uz korištenje zabranjenih sredstva u sportu, možda bi bilo najbolje za njega samog da se suoči s istinom i otvoreno porazgovara o tim stvarima. Inače, Belfortov idući meč zakazan je za 7. prosinac gdje će se na Fight Night 77 priredbi boriti s Danom Hendersonom po treći put.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI