Belfort u suzama reagirao na otkazivanje borbe: Podsjetilo me na događaj kada su mi oteli sestru (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2018 12:17h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort trebao se umiroviti večerašnjom borbom protiv Uriaha Halla, no na kraju te borbe neće biti. S podosta emotivno slomljenim Belfortom je odmah nakon vaganja razgovarala novinarka Laura Sanko.

40-godišnji Belfort trebao se umiroviti nakon 21 godinu karijere i sretan je čekao priliku da se pokaže posljednji put MMA fanovima. Tako ga je ono što se dogodilo Uriah Hallu podosta slomilo, no zapravo ne ono što se dogodilo njegovom protivniku, nego činjenica da je ostao bez borbe. Čak je povukao paralelu s jednim životnim događajem koji možda ovdje ne bi trebao naći svoje mjesto.

“Jednostavno ne mogu vjerovati, imao sam teških trenutaka u životu i ovo je jedan od tih. Sjećam se kada mi je sestra nestala i kada je bila oteta. Ovo je sličan osjećaj, a ipak drugačiji. Bilo je tu devet tjedana teškog kampa, skinuo sam kilograme, sve sam odradio kako treba. Cijelo vrijeme sam vrtio kroz glavu kako još trebam odraditi ovo i to je onda to, gotov sam, moja posljednja borba. I onda zamislite kako se osjećam nakon što sam saznao da borbe neće biti”, rekao je Vitor.

On oproštajnu borbu svakako misli odraditi, a bio je upitan gdje i protiv koga to misli da bi se moglo dogoditi. Ipak, nije bio sposoban dati odgovor.

“Ne mogu razmišljati o tome, još sam u šoku. Gledam ove ostale borce kako su sretni i kako će sutra odraditi svoj posao, a ja se moram resetirati i ići ponovno u kamp. Dovoljno sam mentalno jak da odradim to, ali prerano je da razmišljam.”

Nema sumnje kako će zainteresiranih za borbu biti, sada je samo bitno da se Hall oporavi, nakon što su mnogi objavili kako je ono što mu se desilo zapravo najgora posljedica skidanja kilograma u povijesti UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI