Belfort želi borbu s Weidmanom na Marakani!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2014 09:43h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort prvotno je bi zamišljen i postavljen  kao izazivač aktualnom prvaku u srednjoj kategoriji Chrisu Weidmanu. No, nakon što je Atletska komisija Nevade zabranila testosteronski terapiju Belfort je ostao bez mogućnosti da napadne pojas.

Sad je pak uvjeren da je spreman ponovo uči u oktogon i želi se suočiti s pobjednikom dvoboja između Chrisa Weidmana i Lyota Machide koji će se održati ovog vikenda na UFC-u 175. Belfort želi meč za naslov, a već je zamislio da se on održi u Rio de Janeiru i to na čuvenoj Marakani.

"Dovedite mi Weidmana. Recite mu da više trenira. Weidman i Vitor. To je borba za Marakanu.", izjavio je Belfort.

Marakana će 13. srpnja biti domaćin finala Svjetskog nogometnog prvenstva i može primiti 75 tisuća gledatelja. Kad bi se tamo održao meč bio bi to svakako najposjećeniji događaj u povijesti UFC-a. Svojedobno je i PRIDE razmatrao mogućnost da održi jednu svoju priredbu na istom mjestu, ali do realizacije nikad nije došlo.

"Na Marakani vidim jedino meč Weidman vs. Belfort. Ne mogu govoriti ni o čemu drugom osim o pojasu. Želim taj pojas. Naravno da ću gledati meč između Weidmana i Machide i čekam tko će biti pobjednik. Idem po naslov i mislim da sam to zaslužio.", izjavio je Belfort koji tvrdi da je priča o TRT-u iza njega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI