Belfort dobio lagani status favorita protiv Weidmana

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2014 15:58h Autor:

Vitor Belfort

Vitor Belfort nagrađen je za sjajnu 2013. godinu ponovnim statusom izazivača u srednjoj kategoriji. Ovog puta na drugoj strani oktogona naći će se Chris Weidman, a datum borbe još uvijek nije poznat.

Dana White je tek najavio kako će se taj okršaj održati u Las Vegasu, što će biti prvi Belfortov nastup u SAD-u nakon UFC-a 133. Posljednje mečeve odrađivao je u Brazilu gdje ima TRT dozvolu, koja mu stvara probleme pri dobivanju licence za nastup u SAD-u, no sad bi se i taj problem mogao riješiti nakon što je čelnik tamošnje Atletske komisije najavio svoj odlazak koncem ovog mjeseca.

Nema sumnje kako nas čeka odlična borba, a proteklih dana na Fight Siteu mogli ste sudjelovati u anketi te odabrati svog favorita.

Čini se da nešto malo ipak više vjerujete u Belfortove mogućnosti. Od ukupno 1083 glasova, njih 599 odnosno 55 posto otišlo je na stranu Vitora, dok preostalih 45 posto smatra kako će Weidman po drugi puta obraniti svoj pojas.

S nestrpljenjem ćemo čekati objavu datuma ove borbe, a onda ćemo vidjeti jesu li fanovi s pravom kao laganog favorita proglasili Belforta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI