Belfort dobio dozvolu, borba protiv Weidmana 6. prosinca

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2014 22:51h Autor:

Vitor Belfort

Na današnjem saslušanju pred atletskom komisijom savezne države Nevada, Vitor Belfort dobio je dozvolu za nastup na UFC 181 eventu, u borbi za naslov UFC-ovog prvaka protiv Chrisa Weidmana.

Pred komisiju je Brazilac izašao u pratnji svog odvjetnika te zatražio dozvolu za nastup 6. prosinca u Las Vegasu. Nakon što mu je uslišena želja, postalo je izvjesno da će se borba za naslov UFC-ovog prvaka, protiv Chrisa Weidmana, održati.

To je postalo i službeno, nakon što je, odmah po završetku saslušanja, UFC objavio tu borbu. Belfort je rekao: "Svjestan sam da mi UFC predstavlja autoritet, ova komisija mi predstavlja autoritet i u potpunosti sam spreman surađivati s njom."

Legendarni Brazilac je još izjavio kao u potpunosti preuzima odgovornost za pad na prošlom testu te kako je to iza njega. Komisija mu je izašla u susret te izjavila kako se nadaju da neće biti razočarani i osramoćeni. Budući da je UFC 181 event za koji je već bila najavljena borba Gilberta Melendeza i Anthonya Pettisa, nije još sigurno hoće li to na kraju biti event s dvije borbe za titulu ili će borba za prvaka lake kategorije biti prebačena na neku drugu manifestaciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI