Belfort, Almeida, Oliveira i Tavares podebljali honorar bonusima

UFC 08.11.2015 11:46h Autor:

Thiago Tavares

Sva četiri bonusa ovotjednog Fight Nighta ostati će u Brazilu, budući da su za 50 tisuća dolara bogatiji Vitor Belfort, Thomas Almeida, Thiago Tavares i Alex Oliveira.

Belfortu je za dodatnih 50.000 dolara zapravo dovoljan bio jedan jedini udarac, odnosno high kick koji je povukao nakon dvije minute borbe. Njime je dovoljno uzdrmao Dana Hendersona, da bi ga s još par udaraca završio.

Almeidi je trebalo malo dulje, a njegova je borba također bila i glavni kandidat za najbolju borbu večeri, no taj bonus ovog puta nije bio dodijeljen, odnosno UFC se odlučio za četiri bonusa za izvedbu. Almeidi je dodatnu zaradu donio desni kroše, a mladi Brazilac je upisao bonus u sve četiri svoje dosadašnje UFC borbe.

Thiago Tavares je, osim sjajne pobjede, došao i do najbrže pobjede "submissionom" u povijesti perolake kategorije. Sjajno je reagirao na pokušaj rušenja te Claya Guidu uhvatio u giljotinu, koja mu je donijela pobjedu nakon samo 39 sekundi.

Posljednji bonus ide Alexu Oliveiri, a brazilski kauboj ga je potpuno zaslužio jer je na najbolji mogući način preokrenuo borbu protiv Piotra Halmanna. Desni kroše je poljskog borca poslao u "zemlju snova", a Oliveira donio jako lijep dodatni ček.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI