Belcher: Okami će se usrati u svoje hlače ako me ne sruši na pod!

UFC 27.12.2012 10:12h Autor:

Alan Belcher

Alan Belcher spada među najdugovječnije borce u UFC-u. U toj se organizaciji bori čak od kolovoza 2006. godine kad mu je na UFC-u 62 poraz u debitantskom meču nanio Yushin Okami, a sada je napokon dočekao revanš.

Iako ne spada među poznatija imena u UFC-u, Belcher je definitivno neugodan borac, a to je i potvrdio svojim šestogodišnjim stažom u najboljoj svjetskoj MMA organizaciji. On je također jedan od boraca koji nastupa na sjajnom UFC-u 155.

"Mi smo prilično različiti borci. Okami je i dalje jednako dobar grappler, ali je napredovao na ostalim područjima. Naša prva borba neće imati apsolutno nikakve veze s revanšom, nema šanse da ponovi neke stvari koje je tada uspio. Ja sam sada puno bolji u hrvanju i grapplingu nego što sam tada bio", smatra Alan.

"Svake sekunde koju provedeno na nogama ja ću mu nanositi bol, natjerat ću ga da požali što je sa mnom u kavezu. Ovo je pobjeda koju želim kao nijednu prije. Ako me ne uspije srušiti, on će se usrati u svoje hlačice. Nakon svakog mog udarca moći će vidjeti u mojim očima da je to pobjeda koju želim puno više nego on, siguran sam da se boji", dodao je očito nabrijani Belcher.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI