Belcher: Borim se protiv Bispinga, najvećeg seratora u UFC-u!

UFC 17.04.2013 06:04h Autor:

Alan Belcher

UFC 159 donosi nam nekoliko izuzetno atraktivnih borbi posljednjeg vikenda u travnju, a meč koji je MMA fanovima prilično zanimljiv je onaj između Alana Belchera i Michaela Bispinga u srednjoj kategoriji.

Upravo su njih dvoje posljednja borba prije super okršaja Jona Jonesa i Chaela Sonnena za titulu prvaka UFC-a u poluteškoj kategoriji, a Belcher je prilično samouvjeren prije skorašnjeg ulaska u oktogon.

"Borim se protiv najvećeg seratora u MMA svijetu. No, ja sam sto posto siguran da je on moj. Čini mi se da je on svjestan da ću ga nokautirati, pa mu je vjerojatno prilično teško trenutno jer bi mu se fanovi ponovno mogli smijati. Ovog puta je upravo zbog toga prilično tih, ne priča previše gluposti kao inače, ne usudi se davati hrabre najave u svoju korist kao što to obično radi", rekao je Alan.

"Ja njega mogu nokautirati jednim udarcem sa 60 posto svoje snage, a njemu je to potpuno jasno. Očekujem da će bježati od mene, bacati direkt i pokušati se što više kretati. No, 15 minuta je jako puno vremena za provesti u kavezu s čovjekom mojih sposobnosti. Dobro sam ga proučio, znam kako se ponaša u oktogonu i vidim da polako već priprema teren da okrivi svoje trenere u slučaju neuspjeha", smatra Belcher.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI