Belcher: Bisping me ne bi mogao nokautirati niti da me udari najjačim udarcem koji ima!

UFC 24.03.2013 11:32h Autor:

Michael Bisping

UFC 159 zakazan za 28. travnja će nam ponuditi i vrlo važan dvoboj za srednju kategoriju između Michaela Bisping i Alana Belchera. S obzirom da je Britanac u posljednjem meču teško poražen od Vitora Belforta, eventualna pobjeda protiv iskusnog Belchera bi mu trebala vratiti izgubljeno samopouzdanje i ponovno ga vinuti na vrh ljestvice najboljih boracaca u kategoriji do 84 kilograma.

Belcher, dakako, ima neke druge planove. I on je nakon niza odličnih rezultata (4 pobjede u nizu) u zadnjem meču pretrpio poraz od Japanca Yushin Okamija pa mu je meč protiv Bispinga odlična prilika da sjajnim nastupom ispere gorak okus lošeg nastupa na UFC-u 155.

"Ovo je najveća borba moje karijere. Mnogo je na kocki jer smo obojica blizu izazivačke pozicije, a poraz u ovoj situaciji bi svakog mogao gurnuti daleko unatrag", izjavio je Belcher dodavši:

"Smatram da sam raznovrsniji od njega, a u kombinaciji s mojom snagom bih trebao imati prednost u ovom meču. Siguran sam da me Bisping niti sa svojim najjačim udarcem ne bi uspio nokautirati čak niti da mu dopustim da me čisto udari. U ovoj borbi neću biti u problemima zbog njegovih udaraca. To možete biti sigurno."

Amerikanac je pokušao sugerirati da Bisping i nije posebno snažan udarač iako bi ga sirove brojke mogle demantirati. Od 23 pobjeda u karijere, Britanac je čak 14 ubilježio nokautom. Belcherova statistika je kudikamo lošija – 9 nokauta u 25 nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI