Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bektić se ozlijedio i neće se boriti protiv Kawajiria | Fight Site

Bektić se ozlijedio i neće se boriti protiv Kawajiria

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.11.2015 23:31h Autor:

Mirsad Bektić

Samo dva tjedna prije borbe protiv Tatsuye Kawajiria, ozlijedio se Mirsad Bektić te je tako po drugi put u karijeri ostao bez prilike za veliki iskorak i to tik prije nego što se borba treba održati.

Prvu put je Bektić priliku za iskorak imao već nakon svoje prve UFC borbe. U kolovozu prošle godine imao je ugovorenu borbu protiv Maxa Hollowaya, ali samo pet dana prije nje je odustao zbog ozljede. Tako mu dva iduća UFC nastupa nisu bila protiv toliko renomiranih protivnika, no u Las Vegasu za 12 dana se trebao boriti protiv jednog takvog.

Nažalost, od toga neće biti ništa jer se Bektić ponovno ozlijedio te je tako Tatsuya Kawajiri ostao bez protivnika te se ima nadati da će UFC naći zamjenu, da ne bi ostao bez nastupa za koji se pripremio. Zanimljivo, jučer je Kawajiria, nakon nokaut pobjede nad Samom Sicilion, izazvao Koreanac Doo Ho Choi. Možda se UFC odluči upravo za ovog atraktivnog nokautera.

Bektić je ovako ponovno potvrdio da nema sreće, no da i možda pomalo neozbiljno radi u samom finišu priprema. Po drugi put je ostao bez prilike za iskorak, što je velika šteta za takvog MMA talenta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI