(FOTO) Battle scars! Yair i Zombie u bolnici napravili zajedničku fotografiju

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.11.2018 12:16h Autor:

Korean Zombie i Yair Rodriguez

Yair Rodriguez i Chan Sung Jung nisu samo odradili jednu od najboljih borbi ove godine, nego je sve što se dogodilo i nakon nje bilo pravi odraz borilačkog sporta kakav bi trebao biti. Sve je kulminiralo fotografijom u bolnici, koja će sigurno ući u anale.

El Pantera i Korean Zombie odradili su 24 minute i 58 sekundi borbe za pamćenje. Jedna sekunda donijela je nokaut za pamćenje, a ona preostala se tako službeno nije niti dogodila. Yair Rodriguez u posljednjoj je sekundi upisao pobjedu, vjerojatno najvažniju, ali i najdražu u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Odmah nakon tog ključnog trenutka, dogodila se scena da su oba borca ležala na podu kaveza. Jedan teško nokautiran, a drugi potpuno iscrpljen, s teškom ozljedom noge, koju je doživio još u prvoj rundi, prilikom sudara koljenima. Nakon što su se ustali, Yair je prvobitno otišao pozdraviti svog protivnika i provjeriti je li dobro.

Sve je kulminiralo susretom u bolnici, koji je Korean Zombie popratio objavom na Instagramu. Iako je u prvoj izjavi nakon borbe bio jako kritičan prema sebi, kasnije je ipak na sve gledao s malo drugačije strane.

“Moj ponos je u jako lošem stanju, rasprodao sam puno toga… Haha… Ali, volim raditi Taekwondo i uvijek ću izražavati poštovanje i čestitke mom mladom prijatelju. Ova borba trebala bi nam donositi veliko zadovoljstvo. Sada je sve u redu. Hvala svima”, napisao je Zombie.

Fotografija ispod teksta govori sama za sebe!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI