Battle Scars! Perry i Felder pokazali kako su izgledali nakon krvavog rata u kavezu (FOTO+VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2018 21:53h Autor:

Perry vs. Felder

Mike Perry i Paul Felder odradili su možda najbolju, a sigurno najkrvaviju borbu UFC 226 eventa. Nakon 15-minutnog rata, u kojem je pobjedu neizvjesno odnio Perry, obojica su se “pohvalili” posljedicama borbe.

Perry i Felder nisu se štedjeli niti u jednom trenutku njihove borbe, koja se iznenada našla na glavnom programu eventa, ali to se pokazalo kao prava odluka. Fanovi su dobili ono što od takvih borbi traže, a jedino je šteta što im Dana White nije odlučio dati zasluženi bonus za borbu večeri. Umjesto toga se odlučio na četiri bonusa za najbolju izvedbu.

Kako god bilo, ova oba borca u potpunosti su zaslužili sve pohvale koje su dobili nakon nastupa, a šteta je samo što obojica nisu mogli dobiti pobjedu, jer svojim zalaganjem i ožiljcima su to zavrijedili. Ovako je Perry prekinuo niz od dva poraza i to time da je prekinuo Felderov niz od tri pobjede. No, kako je Felder zapravo “gostovao” u velter kategoriji, ovaj poraz mu ne bi trebao utjecati na ambicije u lakoj kategoriji, kojoj će se odmah idućom borbom vratiti.

Nakon borbe se Felder javio iz bolnice, o kojoj baš nije imao za reći nešto lijepo, budući da je čekao svoj red i to još uvijek krvav, odnosno nitko nije očistio njegovo oštećeno lice. Perry se također javio s medicinskog tretmana i to videom koji također donosimo ispod teksta. Felder sekasnije iz hotela javio i InstaStory objavom, koji možete vidjeti na OVOM linku, barem dok ne prođe njeno vrijeme objave. Pokazao je posljedice te je poručio klincima da ostanu u školi. U svakom slučaju, svaka čast ovoj dvojici ratnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI