Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bas Rutten nazvao Jonesa prljavim borcem | Fight Site

Bas Rutten nazvao Jonesa prljavim borcem

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.05.2014 19:22h Autor:

Bas Rutten

Jedna od najvažnijih tema posljednje epizode Inside MMA showa bio je Jon Jones, a jedno od pitanja bilo je i to da li je UFC prvak prljav borac. Bas Rutten se složio s tim i rekao je da ima dojam da se Jones koristi prljavim trikovima.

U novoj epizodi InsideMMA emisije, voditelji Kenny Rice i Bas Rutten, koji ovog puta nije bio u studiju te privremena voditeljica Miesha Tate, komentirali su Jona Jonesa i ono što je on postigao te kakav je ukupno kao borac.

Voditelji smatraju da je Jona Jonesa moguće pobijediti, no ipak, vjeruju kako je to sve teže. "Svatko je pobjediv, no Jones je svakom borbom sve bolji. Ne radi puno grešaka, no ono što i napravi, prije iduće borbe radi na tim greškama i u idućoj ih nema", rekao je Bas Rutten. 

Miesha Tate je dodala: "Uvijek postoji šansa za jedan potez koji odlučuje borbu i to je draž ovog sporta. Gustafsson je izgledao sjajno u prošloj borbi, no kad pogledamo kako je Jones izgledao u svom posljednjem meču, mislim da bi ponovno savladao Gustafssona, ovog puta lakše nego prvi put."

Nakon toga se postavilo pitanje da li je Jon Jones prljav borac, ponajviše zbog čestog slučaju da pogodi prstom u oko svog protivnika. Tate je rekla da ne smatra da to radi namjerno, nego da je to jednostavno došlo kao dio njegovog stila, no Rutten je drugačijeg mišljenja.

"Vjerujem kako je Jones vrlo smiren, oprezan i studiozan borac te da svaku borbu metodički priprema. Zbog toga ipak moram reći da je prljav borac i siguran sam da je svjestan što radi. On to radi već neko vrijeme i mislim kako to radi namjerno", rekao je bivši UFC prvak i jedan od dva europska borca koji su uspjeli ponijeti taj naslov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI