Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bas Rutten: Gustafsson ima bolji boks od Jonesa | Fight Site

Bas Rutten: Gustafsson ima bolji boks od Jonesa

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.09.2013 07:36h Autor:

Alexander Gustafsson

MMA legenda Bas Rutten, iako se više ne bori i dalje je aktivan u svijetu MMA i borilačkih vještina, između ostalog ima svoju TV emisiju i radi kao komentator na mnogobrojnim priredbama.

Zamolili su ga također ovih dana za komentar o meču između Alexandera Gustafssona i Jona Jonesa, ali ipak nije mogao pružiti konkretan odgovor, stoga pogledajte što je Rutten izjavio za "MMACanada".

"Jones se mora suočiti s nekim tko je zapravo viši od njega. Dakle, to je dobra stvar. Mislim da Gustafsson ima bolje boksačke vještine, ali mislim da Jones ima luđi neobičniji stil, on radi čudne pokrete. Pitanje je da li Gustafsson može zaustaviti njegova rušenja? Jer trenutno mislim da je Jones u mogućnosti da skoro sve sruši na pod. I on je vrlo opasan na vrhu."

"Ako ga Jones uspije srušiti i ako uspije doći na vrh, to bi bio veliki problem za Gustafssona. Ako Gustafsson može održati borbu na nogama i ako bude koristio svoju lijevu ruku onda bi mogao jako proći jako dobro."

Ovaj dvoboj će se održati 21. rujna u Torontu na UFC-u 165.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI