Bartosz Fabinski otpao sa zagrebačkog eventa, Dalby se bori protiv Zaka Cummingsa

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.02.2016 21:21h Autor:

Zak Cummings

Dogodila se prva ozljeda nekog borca koji bi trebao nastupiti na UFC Fight Nightu u Zagrebu. S programa je otpao Poljak Bartosz Fabinski, koji se trebao boriti protiv Nicolasa Dalbya, a umjesto njega dolazi Zak Cummings.

O tome su se raspisali neki poljski portali, da bi nakon toga to isto potvrdio i danski borac Nicolas Dalby, odnosno objavio je kako je njegov novi protivnik Zak Cummings (18-4, 3-1 u UFC-u), vrlo opasan borac i sudionik 17. sezone Ultimate Fightera.

Ovo je zapravo pojačanje za program, ako se gleda što je Cummings postigao do sada. Unutar oktogona je savladao Bena Allowaya, Yana Cabrala i Dominiqua Steelea, a poražen je tek od Gunnara Nelsona, i to u borbi gdje je ušao kao zamjena za Ryana LaFlarea. Od svojih 18 pobjeda, čak 14 je ostvario prekidom, a gubio je samo od eminentnih imena. Osim Nelsona, 2011. ga je savladao Ryan Jimmo, 2010. Elvis Mutapčić, a godinu ranije Tim Kennedy, u borbi koja je bila održana unutar Strikeforcea.

Budući da je Dalby neporažena UFC-ova europska zvijezda, a i Cummings borac respektabilnog skora, neće biti čudno ako se ova borba nađe na glavnog programu Fight Nighta 86.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI