Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bart Palaszewski završio karijeru | Fight Site

Bart Palaszewski završio karijeru

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.02.2014 21:51h Autor:

Bart Palaszewski

Bart Balaszewski, poljsko američki MMA borac i jedan od dvoje ljudi koji su do sada uspjeli pobijediti UFC-ovog prvaka Anthonya Pettisa, odlučio je završiti svoju karijeru.

Iako mu je tek 30 godina, Bart Palaszewski je odlučio da mu je dosta slobodne borbe te je na svom Twitter profilu objavio kako se povlači, zahvalivši se svim sponzorima i onima koji su godinama bili uz njega.

Palaszewski je u 12 godina profesionalne karijere odradio čak 53 borbe, a završio ju je sa skorom 36-17, no samo jednom u karijeri bio je nokautiran. Proslavio se nastupajući u IFL-u, koja je bila poznata kao prva svjetska MMA liga, a od 2008. godine je nastupao na najvećoj pozornici, prvo u WEC-u, a nakon pripajanja WEC-a UFC-u i u najjačoj svjetskoj organizaciji.

Najveći uspjeh u karijeri sigurno mu je bila pobjeda nad Anthonyem Pettisom 2009. godine, a i u UFC-u je debitirao na lijep način nokautiravši Tysona Griffina. No, nakon toga uslijedila su tri vezana poraza koja su na kraju rezultirala odlukom da Bart završi svoju borilačku karijeru.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI