Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Barry: Seks ili masturbacija prije meča, to je potpuno isto! | Fight Site

Barry: Seks ili masturbacija prije meča, to je potpuno isto!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.03.2013 10:13h Autor:

Pat Barry

Tema o seksualnom odnosu prije meča nerijetko je tema rasprave među samim borcima, mnogi od njih suzdržavaju se u danima i tjednima prije borbe, ali ima i onih koji smatraju da to nema previše smisla. Među potonje spada i UFC-ov borac Pat Barry.

Nekadašnji protivnik našeg Mirka Filipovića odlučio je otvoreno progovoriti o ovoj temi, a na neki način je i prozvao licemjere, kako je nazvao one borce koji se suzdržavaju od seksualnih odnosa i po nekoliko tjedana prije svoje borbe, ali zato masturbiraju.

"Svi ti boksači i ostali borci koji kažu da nemaju seksualni odnos šest tjedana prije borbe kako bi sačuvali energiju svejedno masturbiraju dva puta dnevno. To je ludo. Neće se seksati, ali će zato masturbirati. U čemu je razlika? Možda nekima zaista koristi, ali nije ista situacija kod svih", smatra Barry.

Spomenimo i da je Pat već dulje vremena u vezi s Rose Namajunas koja je također MMA borkinja, pa se nadamo da su usuglasili svoje stavove o ovoj temi kako ne bi dolazilo do problema zbog preduge apstinencije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI