Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Barry pred otkazom: Ili ću ubiti, ili ću poginuti! | Fight Site

Barry pred otkazom: Ili ću ubiti, ili ću poginuti!

UFC 20.01.2012 13:00h Autor:

Cro Cop i Pat Barry

Nakon dva teška poraza, Pat Barry će noćas biti suočen s novim teškim ispitom koji bi mu možda mogao zapečatiti sudbinu u UFC-u. S druge strane kavez FX priredbe stajat će mu opasni Christian Morecraft. HD je, kao i obično, vrlo optimističan.

“Sport je toliko evoluirao da se više ne radi samo o borbi. Mi smo zabavljači. Naravno, mi smo prvo atlete, no zajedno s tim poslom imamo i posao zabavljača. Bitno je dobro se boriti i zadovoljiti navijače. Ja mogu baciti direkt i bježati od svog protivnika, no tko to želi vidjeti”, objašnjava Barry i dodao:

“Ja uvijek dolazim pružiti navijačima show. Ili ću ubiti nekoga, ili ću poginuti. Ako izgubim, onda to želim napraviti bolje od bilo koga.”

U ovom trenutku Barry i dalje ima svoj posao. Hoće li ga imati za i sutra?

“Dokle god me zovu, sve je u redu. Neovisno o tome borim li se protiv nekoga od dva i pol metra ili nekoga od 185 centimetara, i dalje su svi veći od mene. Ja ne mogu iz svoje kože. Neću postati ništa više ukoliko ne postoji neka super pilula od koje se raste u 32. godini”, zaključio je Barry.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI