Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Barry otvoreno o Joanni: “Zajebala je sama sebe time što ne želi priznati poraze” | Fight Site

Barry otvoreno o Joanni: “Zajebala je sama sebe time što ne želi priznati poraze”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.08.2018 10:10h Autor:

Rose Namajunas i Pat Barry

Bivša UFC prvakinja u slamka kategoriji Joanna Jedrzejczyk kao da živi u svom svijetu u kojem je ona i dalje šampionka.

To se može jasno vidjeti kada govori o protivnici koja ju je dva puta zaredom svladala i uzela joj krunu. Poljakinja jednostavno ne želi priznati da ju je Rose Namajunas pošteno i čisto dva puta pobijedila. Dapače, prvi put je tapkala na udarce što je nezapamćeno u jednom šampionskom UFC dvoboju. Ali i to je porekla, da bi o drugom meču govorila kao o sudačkoj krađi i nepravdi.

No, Namajunas nije djevojka od “trash talka” pa nevoljko komentira ponašanje svoje rivalke koja je nakon pobjede protiv Tecie Torres prošlog vikenda ponovno ponovila “kako je ona istinska prvakinja” i da “nikada neće reći da je Rose najbolja”.

Zato suprug Rose Namajunas, a ujedno i njezin trener te bivši UFC boraca Pat Barry, nema problema s komentiranjem pomalo bizarnog ponašanja poljske borkinje.

U razgovoru za MMAFighting Barry je izrazio mišljenje kako si Jedrzejczyk zapravo čini štetu nepriznavanjem poraza jer si tako onemogućuje daljnji razvoj i napredovanje.

“Mislim da se Joanna sama zajebala time što ne želi priznati svoj poraz. To je razlog zašto je izgubila od Valentine tri puta. Izgubila je prvi put, tada je bila krađa. Izgubila je drugi put, ponovno su je pokrali. Izgubila je onda i treći put. Izgubila je nokautom od Rose, nije bila njezina greška. Izgubila je odlukom, ponovno je netko drugi bio kriv. Sada ponovno želi meč protiv Rose, ali to ona ne može pobijediti. Jer će s druge strane Octagona tamo ponovno biti ista Rose”, smatra Barry koji se posljednjih godina kroz rad sa svojom suprugom profilirao u vrlo zanimljivog i inovativnog MMA trenera.

Bivši UFC borac nadalje tvrdi kako je i sam u mnogo navrata učio iz poraza. Dapače, smatra da je poraz puno bolja lekcija u životu od pobjede…

“Iz poraza možeš puno toga naučiti. Ali ako ga ne želiš priznati, kako ćeš postati bolji? Prema njezinim riječima, što god je pošlo krivo u njezinom životu, ona nije kriva nego netko drugi. Svi su krivi, osim nje”, objašnjava Barry i dodaje:

“Iskreno, ona je sjajna sportašica, fenomenalna borkinja, jedna od najboljih u povijesti sporta. Ako prihvati odgovornost za svoje poteze, zamislite koliko još može napredovati… Što mislite da počne raditi na greškama koje prizna sama sebi? Ali s obzirom na sve, ne vjerujem da će htjeti učiniti bilo kakve promjene.”

Tko je prema Barryju bolji: Rose ili Joanna? On je dvoji…

“Tu nema dvojbe. Rose je bolja borkinja. Pobijedila ju je dva puta. Tu nema rasprave. Da je Joanna bolja, sada bi bila šampionka. Ali nije. Rose je prvakinja. Nikautirala ju je, a nakon toga prebila kroz pet rundi.”

“Rose će se boriti protiv najbolje protivnice. Ali, zanima li je ideja novog meča protiv Joanne? Ne, to je već odradila.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI