Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Barnett: Vratit ću se u UFC i napraviti kaos, a Nandor će skupljati zube po podu! | Fight Site

Barnett: Vratit ću se u UFC i napraviti kaos, a Nandor će skupljati zube po podu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2012 08:19h Autor:

Josh Barnett

Josh Barnett nastupa na posljednjoj Strikeforceovoj priredbi koja je na rasporedu sredinom siječnja iduće godine, a protivnik će mu biti austrijski borac Nandor Guelmino, koji je više puta tijekom svoje karijere nastupao u Ljubljani. Josh ga ne podcjenjuje, ali uvjeren je u svoju pobjedu.

"Gledao sam Nandorove mečeve, čini mi se da je on većinom parteraš, ali ja shvaćam ozbiljno svakog protivnika koji ulazi u kavez. On će me pokušati prebiti, ali ja ne volim dobivati batine. Nije bitno koji je na rang listi, mora krvariti kad se bori, a ja želim da skuplja zube po podu jednom kad ja završim s njim", bio je prilično oštar u svojoj najavi Josh.

Strikeforce se prema svemu sudeći gasi u siječnju, a kamo će nakon toga Barnett još uvijek nije poznato, on se nada da će biti jedan od onih koji će ponovno dobiti poziv da se vrati u UFC, gdje je bio i prvak u teškoj kategoriji 2002. godine, no izbačen je nakon toga zbog pada na doping testu.

"Vjerujem da ću karijeru nastaviti u UFC-u, jedino ako se boje da im tamo ne razbijem sve i poremetim cijelu koncepciju s teškašima koje ljudi smatraju najboljima. Ako to ne žele, onda bolje da me ni ne zovu u UFC, ali ako žele najbolje teškaše na svijetu kod sebe, onda tamo moram biti i ja!", rekao je Barnett.

Posljednji meč Josh je odradio u svibnju ove godine kada je bolji od njega bio Daniel Cormier u finalu Strikeforceovog Grand Prixa teškaša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI