Barnett: Treba mi borba u UFC-u ili izvan njega

UFC 05.01.2013 09:20h Autor:

Josh Barnett

Dana White "ne zna" što će sa Joshom Barnettom –  bivši prvakom svoje promocije s kojim je godinama u lošim odnosima. Gašenjem Strikeforcea Barnett bi se čak mogao naći "na cesti" što sigurno ne bi bilo u interesu UFC-u radi njegovih neospornih kvaliteta, ali i velike baze fanova diljem svijeta.

U posljednjem intervjuu za MMAWeekly, Barnett je izrazio želju za skorašnjim ulaskom u borilište neovisno o kojem se borilištu radilo.

"Ja se želim boriti, to je moj posao. Smatram da će uvijek biti mjesta negdje na svijetu da odradim borbu i prebijem nekoga. Drago mi je da fanove zanim što je sa mnom i zašto se ne borim. To je fantastično. Trenutačno mi nije najbitnije da dođem u UFC, nego bih samo htio ući u borilište. Želim samo borbu i pobjedu", poručio je "Warmaster" koji smatra da bi dobrim nastupom najvjerojatnije osigurao sigurnu budućnost.

"Siguran sam da bi moj menadžment uspio pronaći pravo mjesto za mene, tamo gdje pripadam. Znam da ima mnogo dobre konkurencije u UFC-u, volio bih ih sve poredati. Kada sam u ringu, onda nastupam za sebe, isključivo za sebe. Znam da je i posao bitan dio borilačkog posla, no ako pobjeđujem i fokusiran sam, sve ostalo će sjesti na svoje mjesto", dodao je Barnett.

Amerikanac je u dosadašnja dva nastupa u Strikeforceu svladao Bretta Rogersa i Sergeija Kharitonova da bi u finalu Grand Prixa odlukom izgubio od Daniela Cormiera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI