Barnett je trebao odmah ići na Dos Santosa u UFC-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.02.2013 10:29h Autor:

Josh Barnett

Odgovor na pitanje gdje će Josh Barnett nakn ukidanja Strikeforcea nastaviti svoju MMA karijeru još uvijek nitko ne zna, pa vjerojatno ni sam Barnett.

Dana White očito ga želi u svojim redovima, vodili su pregovore prilično dugo i navodno se dogovorili oko onog najvažnijeg dijela (novca), no zapelo je na nekim sitnicama, koji su ipak bile previše problematične da bi se uspjeli usuglasiti.

Zbog toga su pregovori između Barnetta i UFC-a prekinuti, ali njemu vrata najbolje MMA organizacije na svijetu još uvijek nisu potpuno zatvorena te i dalje postoji mogućnost da nas predsjednik UFC-a ugodno iznenadi i objavi vijest da su se ipak dogovorili oko svega.

Da su kojim slučajem pregovori prije tjedan-dva bili uspješno okončani, White je već imao plan za prvi nastup Barnetta u UFC-u. Njegova želja bila mu je za protivnika dati Juniora dos Santosa, no kako Josh karijeru barem zasad nije nastavio u UFC-u, fanovi su dodatno profitirali te su dobili Dos Santosov okršaj protiv Alistaira Overeema koji je na rasporedu krajem svibnja na UFC-u 160.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI