Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Barnett i Rogan o Cro Copu: Mirko je čista snaga i eksplozija, najjači udarac nogom ikada (VIDEO) | Fight Site

Barnett i Rogan o Cro Copu: Mirko je čista snaga i eksplozija, najjači udarac nogom ikada (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2017 12:08h Autor:

Screenshot

Bivši UFC prvak koji trenutačno odrađuje suspenziju zbog pada na doping testu, Josh Barnett, je gostovao u posljednjem izdanju podcasta slavnog TV komentatora i komičara Joea Rogana – “Joe Rogan Experience”.

U nešto manje od tri sata razgovora, dvojac je pretresao razne teme koje nisu imale veze s borilačkim sportom, no osvrnuli su se i na nekoliko tema koje su iz Barnettovog područja. Pa su tako komentirali boksački meč između Conora McGregora i Floyda Mayweathera i šanse koje UFC prvak ima protiv slavnog boksača. Osvrnuli su se i na pogrešnu sudačku odluku Marija Yamasakija u dvoboju Lee vs. Chiesa, a pri koncu razgovora Barnett se prisjetio jedne vrlo zanimljive situacije s Mirkom Filipovićem.

Podsjećamo, Josh je čak tri puta izgubio od našeg Cro Copa. Filipović mu jednostavno nije odgovarao. Na pitanje Rogana je li Pedro Rizzo imao najjače udarce nogama koje je iskusio, Barnett je odgovorio niječno. Ta čast je pripala Cro Copu.

“Ne. Cro Cop. Evo jedna priča o Cropu. Ja Mirko i Erik Paulson. Treniramo u Vegasu, nisam siguran jesam li komentirao ili se borio protiv Nastule. Trenirao sam s Mirkom u Vegasu i dobro smo se zabavljali. Da, mislim da sam se borio tada. Paulson mi je držao fokusere, a Mirko mi je sugerirao da udarim lijevim krošeom. Nije bio zadovoljan kako sam to napravio pa mi je sugerirao da će mi on pokazati. Paulson je držao kožni Muay Thai fokuser ovako, ali na drugu stranu. Za desni njegov kroše, zapravo prednji kroše. I Mirko mi je demonstirao kako da udarim taj kroše. Pogodio je taj kožni fokuser i strgao ga s ruke Paulsona. Fokuser je odletio na drugi kraj dvorane, udario je u zid i pao na pod. Svi su bili: vaaauuu. A Paulson je i dalje držao ruku u zraku, pogledao je mene, pogledao je Mirka. Mirko je samo odmahnuo. Samo tišina. Ja sam primio te udarce i ostao sam na nogama jer sam idiot. Pomislio sam si u sebi: Kako jebeno ovaj udara? U najboljim danima je bio apsolutna čista snaga, čista eksplozija. Distrukcija”, opisao je Barnett i dodao svoje iskustvo s njegovim kickovima.

“Da, rasturao je ljude high kickovima. U biti su najopasniji bili low kickovi i middle kickovi. Jer si mogao vidjeti high kick, ali kada bi ga branio, on bi te udario u rebra i potrgao bi ih. Mislim da samo dobio samo jedan udarac u rebra od njega. On je tada mogao raditi bilo što, u svemu bi bio uspješan. Bio je čudovište.”

Dvojac se u nastavku razgovora prisjetio i meča Cro Copa protiv Wanderleija Silve, ali i protiv Heatha Herringa. Da vam ne bi sve otkrivali pogledajte sami video do kraja. Dio o Cro Copu počinje na otprilike 2:17:00.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI