Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Barnett definitivno odlučio odbiti UFC | Fight Site

Barnett definitivno odlučio odbiti UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.02.2013 08:41h Autor:

Josh Barnett

Jedan od najboljih MMA teškaša van UFC-a definitivno je Josh Barnett, a prema svemu sudeći tako će i ostati do daljnjega.

Svjetski MMA mediji u srijedu navečer po našem vremenu izvijestili su da su pregovori između Barnettovog menadžera i UFC-ovih čelnika došli do zida i njihove suradnje, čini se, neće biti.

Barnettov menadžer čak tvrdi da su usuglasili financijske uvjete, oni su pristali na glavne odredbe u UFC-ovoj ponudi, no problematičnom se pokazala jedna odredba koja bi se našla u ugovoru, ali nisu htjeli otkriti o čemu se radi.

Nije poznato gdje bi sada Josh mogao nastaviti svoju karijeru, Bellator nije pokazao pretjerano zanimanje za njegove usluge, vjerojatno iskače iz njihovih financijskih mogućnosti, a od jačih organizacija preostaje još tek eventualno One FC. Spominje se i mogućnost da se Barnett u potpunosti okrene kečerskoj karijeri gdje se također može zaraditi vrlo dobar novac, u nekim slučajevima čak i bolji nego u MMA svijetu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI