Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Barnatt želi poslati Wanda u mirovinu | Fight Site

Barnatt želi poslati Wanda u mirovinu

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2014 09:53h Autor:

Luke Barnatt

Perspektivni engleski MMA borac Luke Barnatt još uvijek pokušava sagraditi svoje ime dobrim rezultatima, a u posljednjem nastupu koji je odradio posljednjeg dana svibnja doživio je svoj prvi poraz i to podijeljenom sudačkom odlukom.

Kako bi se vratio na pobjedničke staze Barnatt traži jedno zvučno ime od čelnika UFC-a, a radi se o borbi protiv Wanderleija Silve kojeg ne samo da želi pobijediti, već i poslati u mirovinu.

"Glavni razlog takve želje je Chael Sonnen. On i ja smo jako dobri prijatelji i znam kroz koliko teško razdoblje trenutno prolazi. Ima čak i onih koji mi govore da bih se trebao distancirati od njega, ali to su gluposti. On mi je jako puno pomogao u ovom sportu. Pošto se on ne može boriti protiv Wanda, onda bih ja bio najbolja moguća zamjena", smatra Luke.

"Neće mi biti lako doći do te borbe, ali znam da bi mi to puno značilo za karijeru, pogotovo ako bi meč bio u Europi ili na nekom bitnom eventu. Volio bih biti upravo ja taj koji će ga poslati u mirovinu", dodao je Barnatt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI