Barboza i Felder borba večeri, bonusi za Dillashawa i Lawlora

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.07.2015 13:29h Autor:

Paul Felder i Tom Lawlor

Paul Felder, Edson Barboza, Tom Lawlor i TJ Dillashaw ima 50.000 razloga više za zadovoljstvo nakon svojih sjajnih nastupa na UFC on FOX 16 eventu.

Barboza i Felder su to zaradili s 15 minuta tehnički izvrsnog stand upa, koji je publiku digao na noge. Iako borba niti u jednom trenutku nije bila blizu prekida, po licima oba borca, posebno onom Barboza, mogle se vidjeli da su udarci bili precizni i snažni. Što je još bitnije, obojica su se iskazali sjajnim eskivažama i možemo samo razmišljati što bi bilo da je bilo drugačije po tom pitanju.

Tako je ta borba ipak nagrađena bonusom ispred dva druga sjajna kandidata, a to su bile borbe Miesha Tate i Jessice Eye te Bena Saundersa i Kennya Robertsona, za koju su mediji smatrali da je glavni kandidat za bonus.

Dodatni financijski poticaj da i dalje pružanju atraktivne nastupe dobili su još TJ Dillashaw i Tom Lawlor. Prvi zbog dominantne tri runde te sjajnog tehničkog nokautoj u četvrtoj, u borbi kojom je obranio naslov prvaka u bantam kategoriji, a drugi savršeno tajmiranim i preciznim udarcem, kojim je savladao Giana Villantea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI