Barb Honchak: Tražila sam od Eddiea Alvareza da me nekoliko puta ošamari (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2017 17:09h Autor:

Eddie Alvarez i Barb Honchak

Zanimljiva situacija iz šeste epizode 26. sezone Ultimate Fightera dogodila se prije borbe, kada je Eddie Alvarez nekoliko puta ošamario svoju borkinju Barb Honchak. Ona je kasnije objasnila kako je to sve dio njenih priprema te da je to tražila od njega.

Bez brige, nije u pitanju nikakvo nasilje nad ženama, nego rutina koju Barb voli odrađivati prije svojih borbi. Budući da u Ultimate Fighter showu nema njenih standardnih timskih kolega i trenera, tu je ulogu preuzeo Eddie Alvarez.

Barb je gostovala u TUF Talk emisiji, koja se emitira nakon epizode te je bila upitana upravo o tome. Ona i druga gošća, bivša UFC prvakinja Miesha Tate, su upravo zbog toga prokomentirale kakve sve rutine prije borbi postoje, a tu su im se pridružili voditelji Karyn Bryant i Michael Bisping.

Ako je gledati po rezultatu njene borbe, ne znamo jesu li šamari Barb pomogli, no svakako joj nisu odmogli jer je došla do važne uvjerljive pobjede. Ukoliko vas zanima kako su to prokomentirale djevojke i UFC-ov prvak, donosimo vam video ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI