Barau pozlilo te otkazao borbu, Joe Soto novi protivnik TJ Dillashawa

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2014 07:57h Autor:

Renan Barao i TJ Dillashaw

Veliki šok dočekao je UFC fanove kad je Renan Barao, nešto više od sat vremena prije službenog vaganja, otkazao svoj današnji nastup, u borbi za naslov protiv TJ Dillshawa. Barao je hospitaliziran jer mu je pozlilo, a novi protivnik prvaka je Joe Soto.

Jedno od najšokantnijih otkazivanja borbe u UFC-ovoj povijesti dogodilo se jučer. Renanu Barau, bivšem prvaku u bantam kategoriji, je pozlilo tijekom završnog procesa rezanja kilograma te je hospitaliziran. Nakon toga je bio prisiljen otkazati današnji nastup protiv TJ Dillashawa, u kojem je trebao pokušati vratiti pojas prvaka u svoje vlasništvo.

UFC je brzo reagirao. Novi protivnik i izazivač je Joe Soto, debitant i bivši prvak organizacije Tachi Palace, no također i bivši cimer Jona Jonesa iz studentskih dana. On je trebao nastupiti protiv još jednog debitanta, Anthonya Birchaka, no on je sad ostao bez protivnika i borbe.

Kako posljednje informacije govore, Barao je bio u hotelu, pokušavao skinuti posljednje kilograme pomoću kupke, a kad se pokušao ustati, izgubio je svijest, pao te udario glavom, nakon čega je otpremljen u bolnicu, gdje je obrađen te otpušten, no bez dozvole da odradi nastup.

Ovo je rijetko viđen slučaj u UFC-u, kako samo otkazivanje izazivača, pa tako i davanje prilike debitantu u organizaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI