Baraov trener traži instantni revanš u Brazilu

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.05.2014 20:37h Autor:

Jose Aldo, Dede i Barao

Nakon poraza njegovog pulena od TJ-a Dillashawa te gubljenja pojasa UFC-ovog prvaka, trener Renana Baraoa, Andre Pedereiras zatražio je instantni revanš i to u Brazilu.

Nakon Renanovog poraza, njegov trener Andre 'Dede' Pedereiras, nije nikako mogao biti zadovoljan krajnjim ishodom, kao i nastupom bivšeg prvaka u bantam kategoriji. Štoviše, uvjeren je kako je Barao spreman odmah vratiti pojas.

"Tražimo revanš što prije. Mislim da je to pošteno i pokušat ćemo sve napraviti da to dobijemo. Mislim da nije moguće prije nego prođe pet do šest mjeseci, pošto vjerujem da će TJ toliko bit odsutan, no i fanovi žele ponovno vidjeti ovu borbu, jer je bila najbolja borba večeri", rekao je Dede.

Nakon toga je jedan od najboljih brazilskih trenera dodao: "Idealno bi bilo da se ta borba održi u Brazilu, odnosno u listopadu u Rio de Janeiru. Pa da vidimo da li su ti momci dovoljno veliki muškarci da bi se borili protiv Renana u njegovoj kući. "

Na kraju je još objasnio borbu i poraz rekavši: "Nakon prvog knockdowna, Renan više nije bio potpuno u borbi i svaki ga je udarac dodatno uzdrmao. Čak i između rundi, dok smo mu pričali, nije nas ni gledao ni slušao, a nakon borbe nas je pitao što se dogodilo, da li je pobijedio ili izgubio."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI