Barao se namjerava vratiti na ljeto, želi Assuncaoa

UFC 21.03.2014 16:13h Autor:

Renan Barao

UFC-ov prvak u bantam kategoriji, Renan Barao, izrazio je želju da svoj naslov brani početkom ljeta. Izrazio je i želju za protivnikom, volio bi da to bude njegov sunarodnjak Raphael Assuncao.

"Mislim da ću se boriti kraj lipnja ili početkom srpnja, u svakom slučaju već od lipnja sam spreman da se borim i zadržim taj pojas", rekao je Barao koji je početkom godine obranio naslov savladavši Uriaha Fabera te tako podigavši svoj pobjednički niz na nevjerojatne 32 borbe.

Barao je izrazio želju i za idućim protivnikom: "Mislim da je Raphael Assuncao u ovom trenutku najozbiljniji izazivač. Puno je truda uložio u ovo te došao do niza od šest pobjeda. Zaslužio je ovo svojim rezultatima, no koga god UFC postati pred mene, ja ću biti spreman."

Pobjedom protiv Fabera, Barao je napokon prestao biti privremeni i postao je pravi UFC prvak, budući da je Dominick Cruz ipak nije uspio vratiti. "To mi je bio cilj i presretan sam. Sada su napokon nestala sva ona pitanja koja su se postavljala, budući da sam bio privremeni prvak", dodao je.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI