Barao i Dillashaw predvode UFC 173

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2014 09:33h Autor:

Renan Barao

Prije par dana objavljeno je da se borba između prvaka u srednjoj kategoriji Chrisa Weidmana i Lyota Machide pomiče na događaj koji će se održati u srpnju. Zbog toga je UFC 173 ostao bez glavne borbe. No, u najjačoj svjetskoj MMA promociji nisu dugo tražili zamjenu te su pronašli borce koji će biti u glavnim ulogama…

Chris Weidman zbog ozljede, a kako se kasnije ispostavilo i odlaska na operaciju, nije u mogućnosti braniti naslov prvaka u svibnju. Umjesto njega i Machide glavne će uloge preuzeti prvak u bantam kategoriji Renan Barao i izazivač T.J. Dillashaw.

Barao(32-1 MMA, 7-0 UFC) naslov je osvojio 2012. kad je bio bolji od Urijaha Fabera te ga je dosad branio tri puta. U posljednjoj je borbi bio bolji ponovo od Fabera, a održana je na početku veljače ove godine na UFC-u 169. Brazilac već 32 borbe zaredom nije izgubio, a ovog će mu puta protivnik biti T.J. Dillashaw.

Dillashawe (9-2 MMA, 5-2 UFC) sena UFC-u 173 trebao boriti protiv Takeye Mizugakija, ali ovako je dobio priliku boriti se za naslov. Mizugaki će tako dobiti novog protivnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI