Barao dobio priliku za revanš na UFC 177 gostujućem terenu

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2014 08:38h Autor:

Renan Barao i TJ Dillashaw

Poznat je datum i mjesto UFC 177 eventa, kao i glavna borba programa. Renan Barao dobit će priliku za ekspresno vratiti svoju titulu, no morat će ju osvojiti na vrućem gostujućem terenu. Mjesto radnje je Sacramento, dom Team Alpha Malea, a datum je 30. kolovoza.

Napokon se ostvarilo ono što je Dana White već neko vrijeme najavljivao. Prvi čovjek protiv kojeg će T.J. Dillashaw braniti svoj pojas prvaka, upravo je onaj protiv kojeg ga je iznenađujuće osvojio, Renan Barao. Tako će brazilski borac ipak dobiti priliku odmah vratiti pojas oko svog pasa, no ipak se to neće dogoditi u Brazilu, kako se njegov tim nerealno nadao.

Ovaj event održat će se predzadnjeg dana mjeseca kolovoza u Sacramentu u Californiji, gradu gdje se inače nalazi kamp Teama Alpha Male, u kojem Dillashaw trenira. Tako Barao ovog puta dolazi na jedan izuzetno gostujući teren, a sad se saznaje i razlog zašto se UFC 177 neće održati u Torontu, kako je prvobitno planirano i najavljeno. 

Ovo je za sada jedina objavljena borba za ovaj event, no pretpostavlja se kako bi se card trebao početi puniti već ovih dana, pošto je do eventa manje od dva mjeseca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI