Bagautinov spektakularno nokautiran u posljednjoj sekundi borbe koju je dominirao (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.04.2017 12:08h Autor:

Bagautinov vs. Nam

Bivši UFC izazivač Ali Bagautinov odradio je prvu borbu nakon otkaza iz najbolje svjetske promocije te je bio na drugoj strani jednog od najvećih preokreta posljednjih godina. Bagautinov je bio samo sekundu udaljen od uvjerljive pobjede, kad je spektakularno nokautiran.

Protiv Bagautinova se, na eventu promocije Fight Nights Global, borio bivši WSOF borac Tyson Nam i Bagautinov je kroz 14 minuta i 59 sekundi borbe prezentirao sve ono zbog čega je svojevremeno došao do prilike napasti UFC naslov. No, u posljednjoj sekundi borbe je napravio jedan krivi korak, što se rezultiralo prilikom da njegov protivnik pogodi high kick točno u njegovu glavu.

Tek što je Bagautinov pao, oglasio se zvuk kraja borbe, no ruski borac nije bio u stanju ustati i otići do svog kuta te je tako poražen nokautom u ovoj borbi. Savršen dokaz koliko je potrebno držati fokus od prve do posljednje sekunde MMA borbe te zašto je MMA tako spektakularan sport. Tyson Nam pravi je primjer toga kako borba nije gotova sve dok tako na kažu pravila. I on zbog toga ovim putem slavi veliku pobjedu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI