Bader: To više nije onaj Rampage iz Pride dana, to je samo netko koga moram prebiti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2012 08:44h Autor:

UFC 144 poster

Uz glavni meč večeri između Edgara i Hendersona, japanska publika će s oduševljenjem dočekati povratak svog velikog idola iz Pride dana – Quintona “Rampagea” Jacksona. Bivši UFC prvak se na priredbi u Saitama Super Areni bori protiv uvijek opasnog Ryana Badera. Što Amerikanac misli o svom protivniku?

“Kada se borite protiv borca kao što je Jon Jones, zapravo ne znate što očekivati. Teško je dovesti nekoga tko bi vam mogao glumiti i oponašati njegove kretnje”, izjavio je Bader za MMAJunkie.

“No, kada se borite protiv Rampagea, točno znate što će on napraviti. Pokušat će koristiti svoje odlične eskivaže glavom, a bacat će one ogromne bombe rukama na vas. Posjeduje i dobre laktove i koljena, no gledajući njegove borbe, uglavnom ti je jasno što možeš očekivati. Bit ću spreman za sve to. Možda je promijenio neke stvari za japansku publiku”, ironično je ustvrdio Bader.

Nema sumnje da će Japanci navijati za Rampagea koji je i Baderu bio jedan od idola dok je odrastao.

“To više nije onaj Rampage kojeg sam gledao i odrastao uz njegove borbe. To je sada samo borac koji stoji na drugoj strani kaveza i kojeg moram prebiti”, zaključuje Amerikanac.

UFC 144 na rasporedu je 25. veljače, a možete ga uživo pratiti na Fight Channel PPV-u (kanal 25, MaxTV).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI