Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bader sve bliže prelasku u Bellator: “Tamo vidim nekoliko intrigantnih dvoboja” | Fight Site

Bader sve bliže prelasku u Bellator: “Tamo vidim nekoliko intrigantnih dvoboja”

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.01.2017 14:04h Autor:

Ryan Bader/ Photo: Igor Mićić

Ryan Bader je još uvijek bez novog ugovora s UFC-om. Ponajbolji svjetski poluteškaš već se neko vrijeme dovodi u kontekst prelaska u redove konkurentske promocije – Bellatora, a sada je to izglednije no ikad prije.

Ovaj je Amerikanac trenutno na nizu od dvije pobjede, a u posljednjih je osam nastupa doživio samo jedan poraz i to kada se početkom 2016. susreo s Anthonyjem Johnsonom.

“Znam da sam trenutno u poziciji gdje nema previše likova koji mogu ponuditi ono što ja nudim. Pobijedio sam u sedam od posljednjih osam nastupa. Imam pobjede na teškom konkurencijom i rangiran sam kao 4. u svojoj kategoriji. Još uvijek nisam dobio napad na UFC-ovu titulu, a vjerujem da je to nešto što sam zaslužio. Sada se stvari mijenjaju i to je odlično za borce, a ja se nalazim u dijelu karijere gdje stvarno moram učiniti ono što je najbolje za mene i moju obitelj”, izjavio je Bader u razgovoru za Flo Combat pa nagovijestio prelazak u Bellator.

“Za mene postoji nekoliko stvarno intrigantnih dvoboja u Bellatoru. U UFC-u sam odradio 20 borbi. Tamo sam počeo karijeru i ta će promocija zauzimati posebno mjesto u mojem srcu, ali sada moram sagledati trenutnu situaciju i obratiti pozornost na stvari koje želim. U ovu sam igru ušao kako bih bio prvak, a osvajanje pojasa u Bellatoru ili UFC-u bi bilo ostvarenje mojih snova. Vjerujem kako zaslužujem priliku. Volio bih uskočiti i ponovno se boriti s Philom Davisom, kao i s boljim od Daniela Cormiera i Anthonyja Johnsona. No s Davisom bi to ovoga puta bilo za Bellatorovu titulu. Njega sam već pobijedio, a on sada tamo drži pojas, no uz njega Bellator ima još nekoliko imena s kojima bih volio odmjeriti snage”, zaključio je Bader.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI