Bader potpisao novi ugovor na četiri borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.02.2014 15:30h Autor:

Ryan Bader

Ryan Bader, dugogodišnji UFC-ov Top 10 borac u poluteškoj kategoriji potpisao je novi ugovor s najboljom svjetskom organizacijom te dio novca automatski donirao u dobrotvorne svrhe. Bader će, ovim ugovorom, član UFC biti još najmanje četiri borbe.

Ryan Bader (16-4, 9-4 u UFC-u), 30-godišnji američki borac i pobjednik osme sezone The Ultimate Fightera, potpisao je novi ugovor s UFC-u i to na četiri borbe. Ovaj borac je član UFC-a već punih pet godina, otkad je u finalu Ultimate Fightera nokautirao Vinnya Magalhaesa, a početkom 2011. je čak došao i korak do borbe za naslov, no u "title eliminatoru" je doživio poraz (tada svoj prvi u karijeri) od Jona Jonesa.

Već prije službenog potpisivanja ovog ugovora Bader je donirao 30000 dolara udruzi koja se bavi pomaganju obitelji američkih vojnih postrojbi. "Podrška vojsci je ono što sam uvijek pružao i što ću nastaviti pružati. Izuzetno mi je drago i što sam u poziciji da mogu pomoći financijski. Nastaviti ću to raditi dok god sam u mogućnosti", rekao je.

Bader je u svojoj posljednjoj borbi pobijedio Anthonya Perosha, no u meču je slomio šaku te je u trenutnoj fazi oporavka. U svojoj UFC karijeri pobjeđivao je mnoga velika imena, a poraze je doživio samo od tri prvaka, Ortiza, Machide i Jonesa te Glovera Teixeire, trenutnog izazivača za naslov.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI