Bader planira ponoviti Cormierov recept i natjerati Johnsona na predaju

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2015 13:35h Autor:

Ryan Bader

Anthony Johnson i Ryan Bader predvodit će UFC on Fox 18 priredbu koja će se održati 30. siječnja u New Jerseyju. Bader tom prilikom namjerava primjeniti Cormierov recept i na taj način doći do pobjede koja bi mu trebala osigurati mjesto prvog izazivača.

Baderu bi njegova posljednja pobjeda, ona nad Rashadom Evansom, u mnogim situacijama donijela borbu za naslov, ali s Cormierovom pauzom i Jonesovim nabrijavanjem njihovog okršaja, to je za UFC neprihvatljiv rasplet.

"Nisu me trebali uvjeravati, odmah sam pristao na borbu s Johnsonom. S moje strane gledano, napad na pojas vam nije zagarantiran i ja nemam namjeru čekati. Cormier je izjavio da do iduće godine uopće ne želi razmišljati o svom nastupu, tako da nemam pojma kada će se boriti, a ako se slučajno ozlijedi, ja bih trebao još više čekati. Ne želim više razmišljati o tome. Kada dođe trenutak, ja ću biti tamo i svladati borca koji će stajati ispred mene", izjavio je Bader.

Mnogi sumnjaju u Badera te se on mora stalno iznova dokazivati, ali ako pobijedi "Rumblea" malo tko će mu moći osporiti nevjerojatnu formu i želju da napadne pojas u poluteškoj kategoriji.

"Moj je plan ući unutra i prisiliti ga da odustane. Želim napraviti istu stvar koju je DC napravio", poručio je Bader.

Podsjetimo, Bader je na nizu od pet pobjeda, a posljednji poraz doživio je od Glovera Teixeire na eventu koji se održao 2013. godine u Brazilu. Njegov idući protivnik Anthony Johnson je, nakon poraza od Cormiera, u svom posljednjem nastupu nokautom svladao Jimija Manuwu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI