Bader odgovorio “Rumbleu”: Bio sam na odmoru, ne bježim ja od nikoga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2015 13:18h Autor:

Instagram

Anthony Johnson već neko vrijeme proziva Ryana Badera i traži borbu s njim. Bader je bio tih ali sad je konačno odgovorio Johnsonu i objasnio je zašto nije ranije reagirao.

Bader sa svojim nizom od pet pobjeda misli kako je učino dovoljno da postane izazivač u poluteškoj diviziji i čak mu je i Dana White to obećao. Johnson se s tim ne slaže i izazvao je Badera na borbu koja bi odlučila o izazivaču, ili barem pomogla njemu da ponovno dođe u tu poziciju.

Baderov trener je već potvrdio da ih borba s Johnsonom ne zanima i rekao da će oni ipak čekati Cormiera, iako je mala šansa da će Bader dobiti tu borbu jer povratnik Jon Jones je definitivno idući izazivač. Sad se oglasio i sam Bader koji je šutio jer je bio na odmoru i nije pratio događanja na društvenim mrežama.

Bader je na Instagramu objavio sliku koju vidite iznad uz sljedeći tekst:

"Bio sam na izvan zemlje na odmoru s obitelji i prijateljima prošli tjedan i nisam bio na društvenim mrežama. Vidio sam sve Johnsonove poruke kad sam se vratio. Tražili smo borbu s njim prošlog svibnja i ne protivimo se borbi s njim. Dakle prije svega, mi ne bježimo od nikoga i nikada ni nismo. Poštujem njega i sve što je učinio. On je imao svoju priliku i sad je moj red da barem vidim što će se dogoditi s cijelom situacijom oko izazivača. Ja želim Cormiera i rečeno mi je da sam to zaslužio. Vidjet ćemo kamo stvari idu uskoro."

Kamo god stvari išle, vjerojatno neće ići Baderu u korist, ali borba s "Rumbleom", iako je rizična, sigurno bi mu potvrdila neosporivi status izazivača koji nitko u UFC-u više ne bi mogao poreći(No s druge strane, White je rekao isto i prije njegove zadnje borbe s Evansom). 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI