Bader ne želi Johnsona, čekat će Cormiera!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2015 11:40h Autor:

Ryan Bader

Anthony Johnson se ovih dana zaista trudi nagovoriti Ryana Badera na međusobni okršaj u kavezu. No unatoč činjenici da Johnson provocira, a ujedno stvara i interes publike za taj meč, Bader tvrdoglavo ostaje pri svom planu, čekat će Cormiera.

Johnson se želi što prije vratiti na popis izazivača i Bader mu je savršena meta, ali Bader bilježi pet uzastopnih pobjeda, uključujući nedavnu protiv Johnsonovog trening partnera iz Blackziliansa, Rashada Evansa i misli kako je učinio dovoljno da dobije priliku napasti naslov. Baderov menađer David Martin objasnio je da će Bader unatoč Johnsonovom izazovu ipak pričekati svoju priliku.

"Iznimno poštujemo Anthonya Johnsona. Mislimo da je veliki talent i dobro ga zastupaju. Da ja savjetujem Anthonya i ja bih mu savjetovao da izazove Badera. Zašto? Zato što mu je to najbrži put do borbe za titulu i borci su ovom sportu da budu prvaci, a prilike za pojas ne dolaze lako", rekao je Martin.

"Zato Ryan želi Daniela Cormiera i naše oči su uprijete samo u njega. Još uvijek postoji velika nepoznanica oko Jon Jonesa ali dok mi sjedimo ovdje i pričamo, on je i dalje pod suspenzijom UFC-a. Dok se to ne promjeni, Ryan će čekati Cormiera", zaključio je Martin.

Budući da je prvak Cormier najavio pauzu, a bivši prvak Jones, koji ima prednost napasti tiulu, se već vraća u formu i priprema za meč s Cormierom, ovo Baderovo odugovlačenje stvarno nema smisla. Cormiera će dobiti samo u slučaju da se Jones ozlijedi a takve kalkulacije u ovom sportu nisu isplative.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI