Bader i St. Preux zainteresirani za međusobnu borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2014 15:15h Autor:

Ryan Bader

Ryan Bader i Ovince St. Preux dva su poluteškaša koji su ostvarili pobjede na glavnom programu UFC 174 eventa. Oba su zadovoljni svojim nastupima, a ujedno su izjavili kako ne bi imali ništa protiv njihove međusobne borbe.

Ryan Bader (17-4, 10-4 u UFC-u) došao je do druge pobjede u nizu nakon impresivne tri runde dominacije nad opasnim Rafaelom Calavcanteom. Trenutno devetoplasirani borac UFC-ove ljestvice tako bi se mogao pomaknuti za još koje mjesto gore.

Još koje mjesto gore sigurno će ostvariti i Ovince St. Preux, koji je slavio prekidom protiv domaćeg borca Ryana Jimmoa. Malo mu je pomogla i ozljeda zbog koje kanadski borac nije mogao nastaviti, no i do tada je OSP izgledao sjajno. Nakon eventa, pojavila se ideja o njihovoj međusobnoj borbi.

St. Preux je na taj prijedlog kratko odgovorio: "Može, mislim kako bi to bila sjajna borba." Bader je ipak bio malo sadržajniji: "Ajmo to napraviti, Ovince. St. Preux je borac koji je trenutno na četiri pobjede u nizu i samo Jon Jones ima bolji niz unutar ove divizije, a to nije lako napraviti. Ova divizija puna je pravih ubojica. Borili smo se danas na istom eventu, obojica smo ostvarili pobjede, a Ovince je izgledao uistinu impresivno. Idemo odraditi tu borbu, ja sam za."

St. Preux je sve bliže vrhu divizije, a ukratko je iznio i svoj plan. "Prošlom pobjedom došao sam u Top 15, nadam se da će me ova dovesti u Top 10. Nakon toga bi trebao slijediti Top 5, pa najbolja dva i na kraju naslov prvaka. To je slijed moje karijere kako ga ja vidim." 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI