Bader i St. Preux glavna borba Fight Night 47 eventa

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.06.2014 16:53h Autor:

Ovince St. Preux

Potvrđena je i borba koju su svi očekivali, ona između Ryana Badera i Ovince St. Preuxa, koji su taj meč i osobno zatražili. Ona će se održati kao glavna borba UFC Fight Night 47 eventa u Maineu, 16. kolovoza.

UFC borci koji su nastupili na protekla dva eventa vrlo brzo dobivaju imena svojih novih protivnika, kao i datume tih borbi. Tako će se, samo dva mjeseca nakon što su ostvarili pobjede na UFC 174 eventu, s drugih strana kaveza naći Ryan Bader i Ovince St. Preux.

Ryan Bader (17-4, 10-4 u UFC-u) je u subotu vrlo uvjerljivom predstavom savladao Rafaela Cavalcantea, čime je došao do druge pobjede u nizu. Ovaj sjajni hrvač i pobjednik Ultimate Fightera jednom je došao i do samo borbe od napada na naslov prvaka, ali tad je poražen od Jona Jonesa. U 2011. i 2012. godini imao je malu krizu rezultata, no sad se ponovno vraća na pravi put i siguran je član UFC-ovog top 10 poretka.

Ovince St. Preux (16-5, 4-0 u UFC-u) s druge strane djeluje izuzetno impresivno. U UFC-u je lako došao do sve četiri pobjede, protiv svih boraca slavivši prekidom, a u posljednjih 14 nastupa, poražen je samo odlukom od Gegarda Mousasia, u Strikeforceovom kavezu. 

Ova dva borca su nakon UFC 174 eventa i sami zatražili ovaj meč, a sad im je želja ispunjena, a pobjednik bi ovom borbom trebao jako puno dobiti, odnosno sigurno će doći pred sam rub Top 5 poretka UFC-a, a to u puno slučajeva znači i samo jednu borbu od napada na titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI