Bader i Evans dogovoreni za UFC 192!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2015 10:58h Autor:

Ryan Bader

UFC 192 održat će se 3. listopada u Toyota Centeru u Houstonu, a predsjednik UFC-a Dana White potvrdio je da će se na tom događaju na suprotnim stranama naći poluteškaši Rashad Evans i Ryan Bader.

Dvoboj između Evansa (19-3-1) i Badera (19-4) svakako će privući veliku pozornost i ta bi borba trebala ponuditi sljedećeg izazivača u poluteškoj kategoriji. Bivši prvak Evans se vraća u oktogon nakon gotovo dvije godine pauze. Posljednji je meč imao u studenom 2013. kad je slavio prekidom u prvoj rundi protiv Chaela Sonnena. Bader ima četiri pobjede u nizu i mnogi su očekivali da bi već u sljedećem meču mogao biti protivnik Danielu Cormieru u napadu na naslov. No, Dana White je izjavio da će priliku dobiti Alexander Gustafsson pa bi dvoboj između Badera i Evansa trebao odrediti novog izazivača.

Cormier je izjavio da bi, nakon što sredi probleme s koljenom, trebao na ovom događaju braniti naslov protiv švedskog borca. Na UFC-u 192 želi sudjelovati i Cain Velasquez u svojoj prvoj borbi nakon poraza od Fabricija Werduma i gubitka naslova prvaka u teškoj kategoriji.

U svakom slučaju UFC bi za ovaj događaj mogao složiti fantastičan popis borbi. Narvano, ako se netko ponovo ne ozlijedi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI