"Bad Blood", fantastičan dokumentarac o netrpeljivosti Jonesa i Cormiera (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.12.2014 12:01h Autor:

Jon Jones i Daniel Cormier

Kroz cijelu promociju borbu, koja se zbog ozljede Jonesa produžila, stvorila se velika netrpeljivost između Daniela Cormiera i Jona Jonesa. Nakupilo se tu puno raznih izjava i poteza, a UFC je to iskoristio za napraviti sjajan dokumentarac. Pogledajte "Zlu Krv"!

Teško je reći da prvi event u jednoj godini može zadržavati i borbu godinu, no slučaj UFC 182 i njegove glavne borbe upravo je takav. Jon Jonesa i Daniel Cormier će u subotu započeti UFC godinu, a moglo bi se dogoditi da će borci do kraja godine pokušati nadmašiti ono što su postigli oni.

Sve je spremno, promocija je odrađena fantastično, borci su došli do jednog nivoa gdje ne mogu dočekati da napokon uđu u kavez i dokažu se tko su i koliko su dobri. I UFC je, u suradnji s njima, odradio nevjerojatan posao, što dokazuje ovaj 20-minuti film.

Pogledajte i poslušajte što su sve Jones i Cormier rekli te kako se osjećaju danas. Ovakve borbe se ne događaju često, a kad se dogode, cijeli MMA svijet je ispred ekrana. Nema nikakve sumnje da će tako biti i ovog puta i da će UFC-ovo vodstvo trljati ruke. Potrebno je samo da Jones i Cormier naprave ono što cijeli svijet od njih u potpunosti očekuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI